Lines
Image
Badge
Shape
Badge
Badge

Prisma Web Solutions

Teljeskörű szolgáltatások Weboldal, Webáruház, egyedi Webalkalmazás és Szoftver fejlesztésben.

Lépj a következő szintre

Tedd meg az első lépést! Elsőre lehet ijesztőnek tűnhet, viszont a mi segítségünkkel egyszerűvé válik a digitalizáció folyamata! Teljeskörű támogatást biztosítunk a tervezéstől a megvalósításon át a karbantartásig.

websites, pagini web

Weboldal

Célunk, az igényeidnek megfelelő, minőségi és személyreszabott weboldal fejlesztése, amely segítségével hatékonyan kommunikálhatsz ügyfeleiddel. Gyors és pontos kivitelezés jellemzi minden egyes weboldalunkat.

Icon

Webáruház

Kifinomult és személyre szabott design. A fejlesztést során mindent úgy alakítunk, hogy a TE igényeidnek megfeleljen, hiszen csak így érheted el az általad kívánt legjobb hatást!

Icon

Egyedi Szoftver

Minden egyedi szoftver fejlesztésünk könnyen kezelhető felülettel rendelkezik és digitális megoldást nyújt az adott feladatra, problémára.

Icon

Webalkalmazás

Platformjaink és alkalmazásaink segítségével, digitalizálhatod az üzleti folyamatokat és konkrét problémákat oldhatsz meg!

Digitalizáció gyorsan, egyszerűen

A Prisma Web Solutions-nél azon dolgozunk, hogy felgyorsítsuk vállalatod digitális átalakulását. Megtervezzük és megvalósítjuk az online jelenlétet, annak érdekében, hogy elképzelésedet valóra váltsuk és gyorsabban elérd a kívánt eredményeket. Az új technológiákat a legjobb gyakorlatokkal párosítjuk a céljaid elérésének érdekében.

Lines
Image
Badge
Shape

Visszajelzések

Kiss Zsófia
Relax Hotel & Wellness

"Összeségében maximálisan meg vagyok elégedve a csapat munkájával és külön öröm, hogy szinte azonnal mérhető eredményes projektet csináltak. A költség egyszeri, az eredmény folyamatos. Csak ajánlani tudom! Ne tévesszen meg senkit, hogy fiatal a csapat, lehet hogy pont ez az előnyük."

Radu Adam
StayFitwithAdam

“Nagyon elégedett vagyok a Prisma Web Solutions csapatával, hiszen kiváló munkát végeztek, nagyon rövid idő alatt. Design szempontból is kiváló lett a weboldal! Szakértelmük nyilvánvaló, mivel egyből eltalálták azt a stílust amit megálmodtam! Egyszerűen szuper csapatról beszélünk! Teljes mértékben elégedett vagyok az általuk nyújtott szolgáltatásokkal és mindenkinek, nyugodt szívvel ajánlom őket!”

Birton Csaba
BirtonAerial

“A Prisma Web Solutions-el folytatott együttműködés hatékony, gyors és pontos volt! Manapság elengedhetetlen az online jelenlét! Ebben nyújtottak számomra hatékony megoldást a kreatív ötleteikkel, valamint a gyors és modern kivitelezéssel. Mindenkinek boldogan ajánlom a csapatot, biztosítalak titeket, hogy elégedettek lesztek a végeredménnyel!”

Metz Balázs
Metz Balázs Photography

Minden gördülékenyen működött a Prismával együttműködésünk során, bármilyen észrevételem, ötletem volt figyelembe vették, ugyanakkor ők is hozzájárultak kreativitásukkal és problémamegoldó készségeikkel! Úgy érzem ár/érték arányban a legjobb szolgáltatást kaptam és csak ajánlani tudom mindenkinek!

Our Team

Sarah Cole

Kiss Levente

Co-Founder & Business Developer

Charlie Welch

Fischer Otto

Co-Founder & Tech lead

Rosalie Lyons

Szasz Attila

Web developer

Emma Brown

Nüszl Richard

Web developer

Jane Tanaka

Moldovan Istvan

Social media manager

Kapcsolat

Cím

  • Tg. Mureș, Romania
  • Str. Brăila, nr. 7

Telefonszám

Email

Nyitvatartás

  • Hetfő - Péntek:09:00 - 19:00
  • Szombat - Vasárnap:Zárva
Layer 1
Layer 2
Layer 3

Ajánlatkérés

Top